Om oss

Hej! Kul att du hittade hit!

Jag arbetar under namnet Välhälsa Hund och Hälsa.
Jag erbjuder produkter och coachning inom friskvård och hälsa och tjänster med social tjänstehund.
Jag har några hundkurser om året i framförallt NoseWork och hos mig kan du också få klassisk massage.

Välhälsa och balans i livet, är ett pussel. Med tiden, förmågan, motivationen och glädjen! För det ska vara kul! Ett ständigt pågående projekt alltså. Varför inte göra det till en livstil? Mitt motto är 'njut eller lär dig något'.
Och det ska vara enkelt.
Mitt pussel består av familj, jobb, en flock hundar, hästar och ett liv lite på landet. Jag är utbildad frisör, massageterapeut, hundförare och undersköterska. Jag har utbildningar i mentalträning (Skandinaviska Ledarhögskolan), i specialsök med hund (HundCampus, och Dog and People), jag är hundinstruktör (Sv.Brukshundsklubben, Lyckliga hundar och Ron Gaunt) och har terapihundsutbildning (Sv.Terapihundskolan).
Jag vidarutbildar mig ständigt och läser och lyssnar för att inspireras. Blir lite nördig ibland. Listan på kurserna och föreläsningarna radar jag inte upp.
 Jag tycker mycket om kundkontakten, mötet mellan oss. Både mellan människor och djur och försöker alltid lära mig något i alla möten.
 

Vi som jobbar:

Arbaq's Omega, Kelly och Camilla
Arbaq's Omega, Kelly och Camilla

Affärsidé

Välhälsa betyder just väl hälsa. För alla som vill.
Produkter baserade på Aloevera från The Aloevera Company, ger dig möjlighet till bättre hälsa, en kropp i balans och möjligheten till en ny karriär.
Med socialtjänsehund skapas motivation och glädje.
Hundkurser i nosarbete.

Vision

Skapa en möjlig och bättre hälsa. För alla.

Värdegrund

Starkt fokus på kund och kvalitet.
Ärlighet och flexibilitet mot kunder och medarbetare.
Sällan finns det bara ett bra sätt.

Hört från kunder:

"Södra KFUK-KFUMs särscouter har träffat Kelly, terapihunden, flera gånger och det är fantastiskt att se hur de övervinner sin rädsla och börjar klappa Kelly". (Margareta Bjöörn)

"Jag hade länge haft problem med halsbränna,  pratade med en kompis på jobbet om det och han rekommenderade Aloe Vera drycken från Forever och sa att jag borde testa det........... det gjorde jag och har inte haft problem med magen sen dess- det var 6 år sedan!!!"
 (Ari)

"Truls min golden och jag har haft härliga och lärorika timmar med en tålmodig lärare som lärt oss mycket om nosework 
Vi längtar till nästa kurstillfälle" 
(Susanne) 

"Nöjd med allt jag köpt. Bäst är att jag aldrig känt mig tvingad att köpa något. Jag vill verkligen köpa det jag investerar i för jag vet att det är en investering i mig själv."
(Carina)